Δευτέρα 28 Απριλίου 2014


















ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1932!



Η VITEX διαδραματίζοντας  πρωταγωνιστικό ρόλο στη σύγχρονη ελληνική χρωματοβιομηχανία, διαθέτει στον καταναλωτή προϊόντα βαφής υψηλής ποιότητας για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, για ξύλα και μέταλλα, σε τεράστια γκάμα χρωμάτων, σε συνδυασμούς και αντιθέσεις αποχρώσεων, που καλύπτουν κάθε ανάγκη διακόσμησης, ταιριάζουν με το ύφος του χώρου και την προσδοκόμενη διαθεση.






 Τα προϊόντα VITEX είναι πιστοποιημένης ποιότητας  κατά ISO 9001, ενώ όλα τα υδατοδιαλυτά χρώματα    εσωτερικής χρήσης είναι πρακτικά ΑΟΣΜΑ, αφού από     τη σύνθεσή τους έχει αφαιρεθεί η αμμωνία.




Στα δε προϊόντα διαλύτου έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για μείωση διαλυτών. Τα Ammonia Free προϊόντα είναι φιλικά στο χρήστη και το περιβάλλον και συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής, που όλοι απαιτούμε. 


Πρόσφατα, σε μια μεγάλη προϊοντική γκάμα της VITEX, απονεμήθηκε το ecolabel, το σήμα πιστοποίησης οικολογικών προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ευαισθησία, με την οποία η VITEX αντιμετωπίζει τα θέματα του περιβάλλοντος, βεβαιώνεται με το ISO 14001, που είναι το πιστοποιημένο σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης και αφορά το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διανομή των προϊόντων της. 
                          













         

Το Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων VITEX Colorfull system είναι εγκατεστημένο σε επιλεγμένα, συνεργαζόμενα χρωματοπωλεία και σκοπός του είναι να καλύψει κάθε ανάγκη σας σε χρώμα και απόχρωση, σε άμεση ζήτηση, μέσω της υποστήριξης από ηλεκτρονικό υπολογιστή και εξειδικευμένο εξοπλισμό. 


 

Δημιουργήστε χώρους με την υπογραφή της δικής σας αισθητικής και την ποιοτική εγγύηση της VITEX.





               
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...