Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Το Laminate είναι ένα φυσικό προϊόν επένδυσης δαπέδου που προσφέρει την πιο προσιτή εναλλακτική αυτής ενός ξύλινου δαπέδου.

Με σημαντικό πλεονέκτημα αυτό της τιμής του, η λύση του Laminate προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα στην φθορά, στις γρατζουνιές και στις κρούσεις, ευκολία στην τοποθέτηση με σχεδόν μηδενική προετοιμασία του υπό-δαπέδου και τέλος, εύκολο και οικονομικό τρόπο καθαρισμού και συντήρησης.
Η εκτύπωση Full HD που χρησιμοποιείτε, προσφέρει ένα αληθινά αυθεντικό αισθητικό αποτέλεσμα με αντίθεση και βάθος, καθιστώντας την κάθε σανίδα μοναδική με τους κόκκους, τους ρόζους και τις ρωγμές να μοιάζουν αληθινά, όπως και αυτές του φυσικού ξύλου. Επιπλέον τεχνολογίες όπως η HYDROSHIELD, εμποδίζουν την εισροή νερού από το σύστημα κλειδώματος της κάθε σανίδας στον πυρήνα του προϊόντος.
Όλα τα παραπάνω, καθιστούν την λύση του Laminate κατάλληλη για όλους τους χώρους τόσο σε οικιακές, όσο και σε επαγγελματικές εφαρμογές βαριάς χρήσης. Επιλέγουμε να σας προσφέρουμε προϊόντα παραγόμενα από Ευρωπαϊκές πρώτες ύλες και νόμιμης υλοτόμησης (PEFC).
































#darras #domisi #diakosmisi #energia #floor #laminate #balterio #decostar #orchomenos


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...